• +90 (312) 426 17 04Fax Numaramız
  • order@order.org.trE-Posta Adresimiz

BAŞKANIN MESAJI

Değerli Meslektaşlarım;

15.02.2018 tarihinde icra ettiğimiz Genel Kurulumuzda, şahsıma ve Yönetim Kuruluna seçilen arkadaşlarıma gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. Temel hedefimiz bu güvene layık olmaya çalışmak olacaktır. Ayrıca önceki dönemde Yönetim Kurulu`nda görev alan arkadaşlarıma da hizmetlerinden ötürü teşekkürü bir borç bilirim.

Geçmiş yıllarda da sektör olarak zor dönemlerden geçmiş idik. Ancak hiçbir dönem bu derece hayati sorunlarımız olmamış idi. 2018 yılı ve sonrası bizler için ya tamam ya devam yılları olarak gözükmekte.Sizlerin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacağız.

Yeni dönemde dernek politikalarından, kurumsal yapımıza, mücadele yöntemlerimizden , bilimsel faaliyetlerimize birçok hususu yeniden planlayarak yeni dönemin şartlarına göre hareket etmek zorundayız. Hızla kan kaybeden sektörümüzün bu durumunun sürdürülebilir olmadığı, yavaş yavaş da olsa ilk kez kamu otoriteleri ve basın tarafından fark edilmiş gözükmekte. Farkındalığı artırmak için daha aktif olmalıyız.

Bu vesile ile tekrar hepinize teşekkür eder,saygılar sunarım.

Erkin DELİKANLI

YK Başkanı